top of page

werkwijze

camera.png

1

ADVIES

We bespreken hoe en waarvoor je je video wilt inzetten. We kijken naar je strategie, je missie, je visie en je passie.

camera.png

2

werkwijze

Als we je verhaallijn hebben besproken

zetten we dit om in een script. Dit script volgen we nauwkeurig tijdens de opnamen.

camera.png

3

pre-productie

In het traject voorafgaande aan de opnamen bereiden we alles nauwkeurig voor. We huren materiaal in, we verzorgen het draaiboek, locatie en eventuele figuranten. We maken afspraken en informeren je over de status.

camera.png

4

productie

Dit is het grote moment. We gaan jouw verhaal in beeld brengen. Met de beste apparatuur voor jouw video maken wij de perfecte beelden. Denk hierbij aan camera’s, objectieven, licht- en geluidssets.

camera.png

5

montage

Na het filmen komt het precisiewerk. Wij editen de beelden tot een samenhangende video. We voegen bijpassende muziek toe, voice-overs en effecten. Zo creëren we het verhaal zoals jij dat wilt zien, een verhaal met Pitt.

camera.png

6

uitrollen

Na al dit voorwerk is het dan zover. De video is klaar en beschikbaar. We tonen jou de video, maken nog een correctieronde en leveren het eindresultaat op. Een video waar je trots op mag zijn. En wij ook.

camera.png

7

inzetten

Je zou denken dat na de oplevering het traject is afgerond. Maar dat is niet zo. Want hoe en waar ga je de video inzetten? Welke mediakanalen wil je inzetten? Ook daarbij kunnen we jou van dienst zijn.

camera.png

8

vervolg

Afhankelijk van het doel van de video kijken we naar het vervolg. We zorgen dat de video’s up to date blijven door de boodschap aan te passen aan andere tijden en omstandigheden. Door middel van een abonnementsvorm kunnen we met regelmaat nieuwe beelden maken zodat je voortdurend in beeld blijft op social media. Keep in touch dus.

bottom of page