top of page

Portus groene hart

Wij zijn trots op de mooie promovideo die we voor Portus Groene Hart hebben mogen maken! Een half jaar werk van voorbereiding tot eindresultaat en dat zie je!

Klimaatservice

Op grote hoogte had klimaatservice een klus voor het vervangen van een klimaatkast. Van deze spectaculaire klus moeten natuurlijk beelden geschoten worden. Hierbij hebben we met ons camerateam een ochtend de registratie verzorgd inclusief timelaps in hartje Rotterdam. 

RIetveld

Rietveld is een van onze langdurige klanten van ons waar we veel voor mogen doen. In 2022 hebben we naast socials ook hun bedrijfsfilm voor ontwikkeld en gemaakt. Voor ieder bedrijf is weer een eigen stijl nodig. Zo ook Rietveld.

 

Om dat Rietveld veel te vertellen heeft maar dit niet in een keer kan vetellen hebben we ervoor gekozen om eerst een stuk visueel te triggeren. Door een snel gemonteerd intro te maken waar allerlei facetten langskomen triggeren we de kijker om de rest van de video ook te bekijken maar dan met meer uitleg. 

 

Daarnaast hebben we veel medewerkers in beeld gebracht om de diverse afdelingen naar voren te laten komen wat Rietveld belangrijk vindt. 

Dutch tiny houses

Ze maken het klein maar denken groots, een snel groeiend bedrijf die een gat in de makt heeft opgevuld. Met een iconische stijl maakt Dutch Tiny House al 2 jaar kleine huisjes door het hele land heen.

 

Van bouwen tot plaatsen zijn deze mannen hard aan de slag.

Wij zoeken ze regelmatig op om een project te filmen en daarnaast te zorgen voor een mooie bedrijfsfilm waar resultaten goed te zien zijn.

 

Met zulke huisjes hoef je alleen nog maar op het goede moment een camera erop te richten en je zit goed. 

Intervlag

Intervlag is een bedrijf dat vlaggen maakt voor verschillende partijen.

Maar het bedrijf wilde een snelle moderne video waar de

identiteit van het bedrijf naar voren komt

Stout

Onze cameraploeg heeft het nieuwe pand van Stout-Herkon prachtig in beeld gebracht. We hebben hier ook weer gebruik gemaakt van onze racedrone voor mooie effecten.

VAn Noordenne

Op het dak van van Noordenne Staal werden veel zonnepanelen geïnstalleerd.

Wij legden dit proces vast en maakte deze prachtige beelden.

Heteren kalkzandsteen

Voor Heteren zijn wij de leverancier van al hum video materiaal, van alle maandelijkse socials tot bedrijfsfilms. Heteren is een snel groeiend bouwbedrijf wat zich focust op het bouwen met kalkzandsteen. Om dit proces en de mooie projecten in beeld te krijgen gaan wij regelmatig langs om dit vast te leggen. 

Om de bedrijfsfilm te maken hebben we alleen onze digitale archiefkast open te trekken om de beste beelden eruit te halen en dit te monteren zodat je gelijk een goed beeld het bij Heteren. Een van de grote voordelen van een video abonnement! 

Nationale 
reddingsvloot

Ter land, ter zee of in de lucht. Dit jaar hopen we weer op allerlei toffe locaties mooie shots te maken, net als dat we voor de Nationale Reddingsvloot hebben mogen doen! Video zorgt ervoor dat je allerlei informatie makkelijk visueel kan maken. 

remans 

Voor Remans vastgoedbeheer maakte we een bedrijfsvideo waar verschillende gebouwen werden laten zien.

bottom of page