top of page

RIETVELD

Voor Alblasserwaard makelaars maken wij al jaren lang foto en video werk. Dit keer vroegen ze wat te verzinnen om het discreet verkopen van huizen te laten zien. Een huis in de stille verkoop, dat kan natuurlijk maar 1 persoon.. James Bond! Vervolgens hebben we een script opgesteld samen met de makelaar en een strakke planning gemaakt. We hebben goed afgestemd hoe en wat we precies moesten doen, want het risico met zo’n video is natuurlijk dat het allemaal net de plank mis slaat. Of dat de boodschap niet duidelijk is. Daarom was de nodige voorbereiding belangrijk en hebben we het script zorgvuldig opgezet.

James Bond Still 3.jpg
James Bond Still 1.jpg

Het filmen van de video koste een volledige werkdag, tussendoor hadden we nog last van wat regen maar dit duurde gelukkig niet lang. 

Met 70gb aan materiaal konden we aan de slag met de montage; eerst alle beelden goed knippen, de goeie muziek uitzoeken, geluidseffecten toevoegen, kleuren netjes maken en bewerken en daarna de aftiteling en intro maken. Een flinke klus, maar het resultaat staat er! Wij en het team bij Alblasserwaard zijn tevreden. Daarnaast heeft het ook meer dan 20 duizend mensen kunnen bereiken via alle mogelijke sociale media kanalen. 

leuk feitje

Het bijzondere aan deze film is de lenzen die we gebruikt hebben. Een filmkenner zou gelijk zien dat voor dit breedbeeld "Anamorphic' lenzen zijn gebruikt. Dit zijn lenzen die een typische flare hebben en waarbij alle onscherpte niet rond, maar ovaal is. Dit geeft net dat stukje extra filmische look wat we voor dit project nodig hadden!

James Bond Still 5.jpg
bottom of page