top of page

rietveld testimonials

Rietveld verzorgt verschillende tools om logistiek binnen bedrijven te verbeteren. Ze zijn vooral gespecificeerd in bedrijven met vrachtwagens of auto’s. Hiervoor verzorgen ze dit al jaren en blijven met nieuwe en verbeterde tools komen. 

Rietveld wilde met testimonials laten zien hoe ze verschillende bedrijven helpen en welk bedrijf welke tools gebruikt. Een uitdaging voor ons. Verschillende locatie’s, verschillende bedrijven en verschillende tools. En nog een uitdaging, veel van de tools zijn online en dus eigenlijk niet zo interessant om te laten zien op film.

Edit .00_00_28_38.Still004.jpg
Main comp V2.00_00_08_10.Still001.jpg

Onze eerste actie was om te onderzoeken wat de tools inhouden en wat belangrijke punten waren om naar te vragen. Op de filmdagen hebben we met een team van 3 gewerkt; 1 cameraman, 1 regisseur en de communicatie werknemer van Rietveld. 

Belangrijk was dat het verhaal van de geïnterviewde goed was en alles erop stond. Daarom hebben we van tevoren altijd eerst een kop koffie om elkaar te leren kennen voordat de camera aan gaat. Want voor de camera staan is best lastig als je dit niet gewend bent. En zeker als er ook nog allerlei mensen achter staan. 

We hebben alle interviews zo gedraaid dat alleen de antwoorden een mooi lopend verhaal maken. Daarnaast hebben we beelden gebruikt van het bedrijf waar we filmden en hebben we een paar leuke scènes laten uitvoeren door werknemers, zodat alles mooi in beeld gebracht kon worden. 

16

Edit .00_00_07_08.Still002.jpg
bottom of page