top of page

Portus Groen Hart

Voor dit project hebben we veel concepten bedacht. Doordat het corona virus vol aan de gang was moesten we creatief en flexibel zijn. Het eerste concept wat we hadden hebben we uiteindelijk niet uitgevoerd omdat het product anders werd. Van een fles wijn als onderwerp naar een racebaan. Om even te ontspannen in 2021. Werken met Passie had namelijk bedacht om een racebaan te geven als relatie geschenk. En hier hoorde een video bij voor uitleg en kerstgroet. 

Schermafbeelding 2023-01-26 om 15.15.26.png
Schermafbeelding 2023-01-17 om 15.22.18.png

Bij dit project zijn we aan de slag gegaan met een bijzondere lens. Een probe lens, een lens die zowel groothoek als macro is. Hierdoor kun je zo filmen alsof je even groot bent als de auto zelf. Ook konden we unieke shots maken zoals door de looping terwijl de camera daar niet doorheen paste. 

 

De racebaan hebben we donker en met veel contrast gefilmd in een donkere ruimte die we tot studio voor een dag hebben omgetoverd. Daarom krijg je het gevoel alsof het een eindeloos grote ruimte is.

Ook hebben we veel slowmotion moeten gebruiken omdat de auto’s heel wat snelheid nodig hebben om bijvoorbeeld door een looping te gaan. Een uitdaging voor het hele team qua stuurkunsten! 

 

Om de video echt af te maken hebben we ook de autootjes onder handen genomen. Dit kon natuurlijk niet een normale race auto blijven maar moest een "Werken met Passie" auto en een "Pitt Producties" auto worden. Daarvoor hebben we onze vormgeefster ingezet die haar hand er niet voor omdraait om dit een goeie uitstraling te geven.

 

Daar bleef het niet bij, ook de randen moesten natuurlijk persoonlijk gemaakt worden. Ook hier gebruikten we de logo’s van Werken met Passie en Pitt Producties. 

Schermafbeelding 2023-01-17 om 15.24.29.png
Schermafbeelding 2023-01-26 om 15.15.09.png
bottom of page